Startujeme na Šumavě a v Bavorském lese na podzim 2015

Běžecké zážitkové kempy v okolí Železné Rudy s nádhernou kulisou šumavského podzimu v té nejlepší společnosti - ve společnosti běžců a běžeckého průvodce Tomáše Eisnera.

Program

Každý den běžecký výlet se zajímavým cílem (15 – 25 km...nebo i trochu víc) + odpolední alternativní sportovní aktivita nebo odpočinek. Víkendový program začíná v pátek odpoledne/večer (dle příjezdu účastníků) kratším výběhem po okolí.

Běžecká dovolená je program trvající 5 dní. První den je kratší večerní výběh a 1 den je volno nebo alternativní aktivita.

Program samozřejmě přizpůsobíme přáním a potřebám skupiny i jednotlivců.

Alternativní aktivity

  • Horské/Silniční kolo – Doporučíme Ti, kam se vydat a kde se zastavit na občerstvení.

  • Kanoe & Kajaky – v blízkosti Železné rudy je řeka Regen nebo Otava, kde na Tebe čekají skvělé vodácké zážitky. Zajistíme půjčení nafukovacích kánoí nebo plastových mořských kajaků + převoz.

  • Bazény a sauny v okolí – Zwiesel (doporučujeme), Lam, Klatovy, Sušice

  • Pěší turistika – na kopce, které nevyběhnete, si můžete v rámci regenerace vyšlápnout pěšky

Náročnost a tempo

Akce je určena pro běžce všech výkonností, kromě úplných začátečníků. Nejedná se o výkonnostní trénink ani závod, budeme běhat tak pomalu, abychom si to opravdu užili.

Přihláška

Přihlaš se pomocí webového formuláře v sekci Termíny. Pokud máš zájem o účast, rezervuj si termín včas.

 

V případě, že Ti dané termíny nevyhovují nebo chceš vytvořit soukromý běžecký nebo outdoorový program/akci pro skupinu kamarádů, pro firmu, ozvi se a společně něco vymyslíme.